Hlavní obsah
Článek

Marina Laduda, která se v neděli musela rozloučit s X Factorem, toho má za sebou jako jednadvacetiletá žena opravdu hodně. S manželem žije v odloučení a nemůže se spolehnout ani na podporu své vlastní rodiny.

Kráska s nepřehlédnutelnýma očima nám odhalila snímky ze svého rodinného archivu, při jejichž prohlížení se musí bránit dojetí. Na společné fotografii s rodiči byly Marině dva roky a vše nasvědčovalo tomu, že ji čeká krásná budoucnost. Její otec, kterému bylo v době jejího narození už přes šedesát let, si ovšem později našel jinou ženu, která Marinu nemá v lásce. Zpěvačka dokonce tvrdí, že je agresivní a snaží se ji za každou cenu zničit.

Při sledování X Factoru tak měla nejspíš Marinina macecha z jejího vyřazení radost. Těžko ovšem odhadnout reakci jejího ruského manžela, který nyní žije v USA, zatímco jeho žena si v Praze našla nového partnera.

Po neúspěchu v soutěži se Marina nadále plánuje věnovat hudbě. „Je to můj život, bez hudby rozhodně nemůžu žít. Myslím, že jsem měla postoupit dál,“ tvrdí zpěvačka, podle níž má největší šanci na vítězství Matěj Vávra. V neděli ovšem X Factor opustí další ze sedmi finalistů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám