Hlavní obsah
Článek

Tak už se konečně osmělil a se svojí přítelkyní se začal pravidelně objevovat na veřejnosti. A aby toho nebylo málo, ukázal i svého vlastního syna. Zpěvačku Lindu Finkovou jsme totiž dlouho podezřívali, že svého partnera Milana Večese, jenž v jejím domě i srdci nahradil manžela Richarda Genzera (57), schovává stejně jako svoji ženu detektiv Colombo.

Páreček se právě vrátil z dovolené v Maroku, kde s nimi byla i Lindina dcera Viktorka. A hned den po návratu vyrazili do kina na premiéru filmu Godzilla. Dcera ovšem chyběla. "Řekla bych, že je někde s nějakým klukem. Už se radši neptám," krčila rameny Linda.

"Jinak jsme tady ale celá rodina, jako kdyby vyrazili Homolkovi," smála se Linda, která vzala na film svého syna Matyáše, přítele a ještě svého bratra Mikoláše, který bubnuje v kapele Sto zvířat, s jeho synem Matoušem. "Já se na filmu určitě bát nebudu. Už se nebojím ničeho. Ovšem v dětství jsem měla strach z neidentifikovatelných nestvůr, které na mne číhají, když vystrčím část těla zpod peřiny," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám