Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Po nedůstojném pohřbu Ivety Bartošové (†48), na který přišli jen příbuzní jejího manžela, jako by snad šlo o rozloučení s ním, vyvstává otázka, co bude s popelem po zesnulé zpěvačce. Jak Super.cz již upozornil, Iveta měla hodně fanatických obdivovatelů, kteří by klidně mohli znesvětit její hrob, jen aby se k této pro ně vzácné relikvii dostali. Jak se nakonec Josef Rychtář (65) rozhodl, co s urnou své manželky udělá?

„Pan Rychtář říkal, že si urnu nechá doma. Alespoň prozatím,“ šíří se zvěsti. Jestli to bude napořád, nebo do doby, než se najde důstojné místo jejího posledního odpočinku, to se teprve ukáže.

Muž již sondoval situaci na říčanském i uhříněvském hřbitově a na obou se mu dostalo ujištění, že může dostat nové hrobové místo. To by ale mohlo být osazené jen pamětní deskou a jinak zůstat právě kvůli obavě z řádění psychopatů prázdné.

A jak to bude s možností, že by se o popel zpěvačky rozdělil s její matkou a sourozenci? „V tomhle se chystá rodině vyjít vstříc. Jestli se tedy něco nepokazí, vypadá to teď tak, že za Ivetou budou lidé moci jezdit i do rodného Frenštátu pod Radhoštěm,“ tvrdí náš důvěryhodný zdroj.

Reklama

Další články

Načítám