Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všichni ze šoubyznysu se rozhodli pohřeb Ivety Bartošové (†48) v režii jejího manžela Josefa Rychtáře (65) naprosto bojkotovat. Nedomluvil se totiž s její rodinou, a ta proto na posledním rozloučení chyběla, zato Rychtářova famílie se zúčastnila v hojném počtu. Jediným, kdo ze známých lidí přišel, byl účastník SuperStar Jan Bendig (30). Chtěl asi médiím ukázat svého přítele a možná zase vejít do povědomí diváků. Co řekl?

„Nevím, jestli budu vpuštěn dovnitř. Ale doufám. S panem Rychtářem se vůbec neznám,“ řekl. Nám pak prozradil, co pro něj Iveta znamenala. „Měl jsem Ivetu vždy hodně rád. Zničilo mě to. Fandil jsem jí. I přes to, co se o ní psalo, jsem si říkal, že je to velká umělkyně,“ sdělil na kameru Super.cz

Sám souhlasí také s tím, že se všichni od pohřbu distancovali, přesto neváhal dorazit. Nakonec odešel s nepořízenou, když ho ochranka na obřad nepustila.

Reklama

Další články

Načítám