Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Pohřeb Ivety Bartošové (†48) bude asi všechno možné, jen ne pieta a rozloučení se opravdových Ivetiných blízkých s milovanou zpěvačkou. Jak Super.cz již informoval, posledního rozloučení se nezúčastní snad nikdo z její rodiny, na místě mají být víceméně jen příbuzní Josefa Rychtáře (65). A ten, snad z obav, aby ho ve Strašnicích nezlynčoval rozlícený dav fanoušků Bartošové, kteří mu vyčítají, jak nedobře se o ni měl starat, najal opravdu velmi početnou ochranku! Auto ochranky dokonce zablokovalo novinářům cestu z Uhříněvse na pohřeb s tím, že jim došel benzín, aby dodávka s Rychtářovou rodinou v klidu projela.

Jen v samotných Strašnicích dlí před malou obřadní síní asi desítka ostrých hochů s vizáží Mužů v černém (fanoušků je jen pár a vesměs jde o penzisty). Čtveřice z nich dorazila posléze do Uhříněvsi.

„Udělám vše pro to, aby to bylo důstojné. Slíbil jsem to panu Rychtářovi,“ sdělil nám šéf agentury pro VIP ochranu Zdeněk Zahradník. Bude ale mít koho chránit kromě Rychtáře? Zdá se, že moc slavných tváří se pohřbu nezúčastní.

Reklama

Další články

Načítám