Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Justin Bieber (30) se přesvědčil, že rozhodně ne každý je jeho fanouškem a že jsou i místa, kde na něj není nikdo zvědavý. K jeho smůle se tak stalo před jeho milovanou maminkou Patti Mallette (38), kterou chtěl potěšit na Den matek společnou návštěvou basketbalového zápasu.

Dvacetiletý popový miláček holčiček ze základních škol se v neděli odpoledne musel vypořádat s potupným momentem, kdy sportovní publikum začalo hlasitě bučet a pískat ve chvíli, kdy kamera zamířila na ‚vzácného‘ hosta Biebera a ten se objevil na velkoplošné obrazovce nad arénou v losangeleském Staples Centre. Stalo se tak během zápasu jejich oblíbeného týmu Los Angeles Clippers, kam Bieber svou matku pozval.

Mrazivé přijetí však zpěvákovi zkazilo náladu jen na chvíli. Po pár minutách už se zase smál na celé kolo a s mámou cvakal jednu selfie za druhou, aby měl co posílat na sociální sítě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám