Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Daniel Hůlka (55) si dal více než dva roky pauzu v muzikálech. Důvod byl prozaický, onemocněl a s těžkým zánětem slinivky doslova utekl hrobníkovi z lopaty. Nyní se opět vrací do divadla, a to jako speciální host v obnovené Kleopatře, kde bude zpívat roli Caesara.

Má nasmlouvaných dvacet představení, a tak nás zajímalo, zda je odehraje, nebo za něj bude muset zaskočit alternace. Dana totiž potkávaly neuvěřitelné příběhy, kdy například uklouzl po rybě nebo na něj spadl pes a končil i s dalšími podivnými úrazy.

"Jako special guest budu muset opravdu představení odehrát, to by bylo hloupé, kdyby za mne někdo zaskakoval. Ale asi mi budou muset dát nějakého zvláštního pečovatele nebo pečovatelku, aby mne ohlídal a nic se mi nestalo," smál se Dan.

"Ne, já už jsem rozumný a seriózní pán, a hlavně už nepiju od té slinivky, takže to docela změní život," upřesnil zpěvák s tím, že se nemusíme bát, že by ho diváci, kteří na něj speciálně přijdou na Kleopatru, neviděli.

V Divadle Broadway, kde se bude Kleopatra opět uvádět, bude mít 19. května i svůj vlastní koncert. "Měl jsem tady už koncert loni, mám tady kamarády v zákulisí, co se týká techniky, dělat tady koncerty je velmi příjemné." dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám