Hlavní obsah
Jakub Kynčl
Článek

Zpěvačka a moderátorka Linda Finková oslavila své sobotní 46. narozeniny opravdu stylově - v Maroku u bazénu se svým přítelem Milanem a dcerou Viky. Po náročném týdnu, kdy projížděli Maroko skrz naskrz, byl pohodový den u bazénu jako jakási fata morgána. A ač to sama nečekala, dostalo se jí od pořádající cestovní kanceláře i narozeninového dortu, do kterého okamžitě s chutí zakrojila se slovy: "Dieta je pro sraby".

Štiplavý zápach v barvírnách kůže i tisíc a jeden pach v medíně města Fés zvládla Finková s grácií a na rozdíl od mnohých turistů s mátou do nosu, která dokáže přebít skoro vše, nikterak nespěchala. S přítelem Milanem se na sebe neustále usmívali a pohoda z nich zářila do všech směrů. Nejdivočejším elementem tak byla 15letá dcera Viky, se kterou puberta cloumá až běda.

"Co asi tak můžu chtít, že? Během týdne jsme při poznávací cestě Marokem urazili bezmála 2500 kilometrů v autobuse, prošli tisíc a jednu orientální uličku a jedli jídla, které by běžně doma ani nenapíchla na vidličku. A to, že nás zkouší stírat každou větou, kterou vypustí z úst? To k tomuhle věku patří a já nemůžu nic říkat, protože jsem nebyla jiná," řekla se smíchem zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám