Hlavní obsah
Článek

Herečka Mila Kunis konečně kápla božskou a v televizním pořadu přiznala, že se svým nastávajícím manželem Ashtonem Kutcherem (46) čekají miminko. Informace sice nikoho nepřekvapila, ale i tak na ni všichni hosté ve studiu napjatě čekali. Třicetiletá hvězda Černé labutě nebo komedie Kopačky učinila přiznání v The Ellen Show u moderátorky Ellen DeGeneres během speciálního dílu věnovanému Dni Matek.

Ukrajinská rodačka nakonec o svém těhotenství mluvila zcela otevřeně a Ellen sdělila nejen to, jaké chutě její první radostné očekávání provázejí, ale také jak by si představovala porod.

S Ashtonem si údajně nenechali říct pohlaví dítěte, ale o svém aktuálním jídelníčku byla sdílná: „Jsem velmi stereotypní. Celý den bych jedla kysané zelí.“ Moderátorka pak pohotově nechala kuchaře přinést mističky s touto v těhotenství typicky oblíbenou pochoutkou, kterou herečka hned vyzkoušela.

„Ashton předpokládal, že budu mít bláznivé chutě, takže zásobil naši druhou ledničku podivným jídlem jako jsou rajské protlaky, zelí, ančovičky... a zmrzlinou,“ pokračovala Mila, která si prý porod představuje klasicky přirozenou cestou v nemocnici za pomoci porodní asistentky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám