Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V případě Jennifer Lopez (44) by byla škoda její sexy tělo, které je velmi odolné vůči plynutí času, schovávat. Slavná zpěvačka si toho je moc dobře vědoma a na přebalu nového CD plně využila své ženské zbraně.

Na hudební scéně se Jennifer Lopez pohybuje už 15 let, ale snímky z počátku kariéry se od těch současných příliš neliší. Majitelka pozadí pojištěného na 300 miliónů dolarů se totiž udržuje ve skvělé kondici a své přednosti umí i po čtyřicítce prodat.

Křivky J.Lo nepoznamenal ani porod dvojčátek Maxe a Emmy, jež na svět přivedla před pěti lety. Její videoklipy jsou stále plné erotického napětí a zpěvačka v tomto ohledu stále nemíní polevit. Její osmé album A.K.A., která vyjde v červnu, bude zdobit sexy snímek, díky němuž se na pultech určitě neztratí. Jennifer zvolila červený latex a ňadra překryla pouze přezkami, které toho příliš neskrývají.

Lopez si takovou provokaci stále může dovolit, protože na přebalu vypadá skvěle. Otázkou ovšem zůstává, zda má na výsledku větší zásluhu příroda či grafické oddělení jejího vydavatelství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám