Hlavní obsah
Článek

Švédský král Carl Gustaf by se měl připravit na pořádný skandál. Jeho sexuální úlety byly dosud jen domněnkou, kterou popíral. Bývalý srbský šampion v boxu Mile Marković totiž podle svých slov vlastní nahrávky orgií, jichž se Carl Gustaf účastnil. Ačkoli mu švédská policie zabavila notebook i mobily a paměťové karty, on tvrdí, že nahrávky už mají lidé v Srbsku a chystají je zveřejnit na internetu.

Marković, který vlastní noční klub ve Švédsku, je také pověstný kontakty s mafií a údajně tajně nahrával královy sexuální orgie s prostitutkami právě ve svém podniku. Záběry teď hodlá zveřejnit na internetu, aby dokázal, že krále neobvinil v minulosti křivě.

„Chci ukázat záběry krále, aby lidé z celého Švédska věděli, že má obvinění jsou pravdivá,“ cituje Markoviće srbský deník Alo. „V tomto případě mi nejde o peníze, ale chci ochránit mladé dívky, které se těch orgií účastnily, kdy jim královi přátelé slíbili kariéru modelek a filmových hvězd, pokud se jeho špinavých her zúčastní,“ dodává Marković.

Král Carl Gustaf účast na orgiích striktně odmítá.

Reklama

Další články

Načítám