Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Chtěl zbít Rychtáře a Macuru, teď se ještě domáhá umístění na psychiatrii, kde loni ležela i samotná Iveta Bartošová (†48). Podivný fanoušek zpěvačky Petr Veselý to, zdá se, nemá v hlavě úplně v pořádku. A navíc by chtěl být strašně slavný, což je smrtelná kombinace…

„Souhlasím s vaším názorem na pana Rychtáře, on ale paní Bartošovou nemiloval. Kdyby ano, dneska by Iveta žila a měla se fajn,“ napsal nám. A nejen do naší redakce pak poslal následující podivný text.

„Smrt paní Bartošové nesu špatně, jsem psychicky na dně. Chci jet za Macurou příští týden a dát mu na barák plakát nebo sprejem napsat, že to je spolupachatel. Předtím ale zvažuji navštívit psychiatrii v Bohnicích, přesně tam, kde byla Iveta. Budu tam v pondělí v šestnáct hodin, můžete mi tam poslat nějakého fotografa,“ napsal. Zdá se být Ivetou až posedlý a nedivili bychom se, kdyby vyžadoval i umístění ve stejném pokoji a na stejném lůžku, kde se psychiatři snažili léčit i samotnou Bartošovou.

Proč se nejde léčit bez humbuku, vysvětlil zvláštně. „Není mi dobře. Přece se nezabiju. S panem Rychtářem i Macurou mám nevyřízené účty, potřebuju mít tedy zaznamenané, co se se mnou děje,“ tvrdil nám pak do telefonu.

Reklama

Další články

Načítám