Hlavní obsah
Článek

Hněv veřejnosti vůči Josefu Rychtářovi (65) nabírá na obrátkách. Muž, který byl posledního dva a půl roku po boku Ivety Bartošové (†48) a bohužel se mu nepodařilo přesvědčit ji k léčení její nemocné duše a spíš se vyhříval v její slávě, leží lidem tolik v žaludku, že někteří už bohužel sahají k nechutným činům. Super.cz se dozvěděl, že kdosi neznámý znesvětil hrob jeho rodičů i samotnou hřbitovní zeď!

„Richtář je vrah!“ objevil se modrý nápis na obvodové zdi říčanského hřbitova, kde jsou uloženy ostatky Rychtářova otce a dalších příbuzných. Samotný hrob je zase znesvěcen červenou barvou, vandal na něj navíc nastříkal modře nápisy Hovado, blbec a vůl.

„Je mi z toho zle. Pomstít se živému člověku na mrtvých lidech, to je vrchol špíny a hyenismu. Ať jde takový člověk do hajzlu a doufám, že ho policie chytí. Je to chudák, ještě to napíše s pravopisnými chybami,“ prohlásil ke skutku pro Super.cz emotivně rozlícený Josef Rychtář mladší, kterého jsme zastihli ještě na hřbitově, jak nevěřícně kroutí nad neuvěřitelným činem hlavou. Myslí si, že by novináři měli popřemýšlet, zda svůj tlak na jeho otce nemírnit. Prý to vyvolává podobné vášně a nesmyslné skutky.

„Když se o něm v některých médiích spekuluje jako o vrahovi, veřejnost ho vnímá strašně negativně. A mimochodem: ten hrob ani nepatří jemu,“ dodal Josef Rychtář mladší, který byl s otcem sice donedávna na kordy, ale po smrti jeho nové ženy se ho rozhodl psychicky podpořit.

Reklama

Další články

Načítám