Hlavní obsah
Článek

Snem snad každé ženy je nekonečné opalování na písečné pláži střídané s příjemným osvěžením v moři. Sen ale pokračuje v podobě dokonalejšího opálení těla a rychleschnoucích plavek. Plavky Kiniki jsou zhmotněním tohoto snu.

Snem snad každé ženy je nekonečné opalování

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Už žádné úprky z moře do kabinky na převlékání, abyste se cítila alespoň trochu pohodlně v něčem suchém. Nemusíte se již více obávat ani prochladnutí a snížíte také riziko infekčních onemocnění.

Jak to funguje?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Látka, ze které jsou plavky vyrobeny, obsahuje tisíce drobných mikrootvorů, které dovolí slunečním paprskům proniknout až na pokožku. Opálení se bude postupně prohlubovat v závislosti na vašem typu pleti a pigmentaci, až docílíte rovnoměrného opálení pod plavkami i mimo ně.

Výborné rychleschnoucí vlastnosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plavky Kiniki schnou až 3x ryhleji než ostatní - mikrootvory znamenají menší množství látky, a proto patentovaný materiál Transol zadržuje mnohem méně vody. Díky tomu můžete z moře zamířit rovnou do baru na osvěžující drink a cestou ohodnotit pohledem všechny opálené krasavce…

A co dále?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plavky Kiniki jsou vysoce odolné proti slané vodě, chlóru i opalovacím prostředkům, takže rozhodně vítězí nad všemi ostatními plavkami a získávají pomyslného Oscara za rychleschnoucí a výborné opalovací schopnosti. Konečně ideální a vysoce odolné plavky, vyrobené v Anglii, ve kterých budete vypadat neodolatelně.

Kolekce pro dámy i pány

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vybírat můžete z různých velikostí, vzorů a modelů. Buďte sexy a opálená v rychleschnoucích plavkách Kiniki! V nabídce jsou jednodílné i dvoudílné modely, můžete vybrat rozdílnou velikost horního a spodního dílu – od velikosti 34 až do velikosti 48, což zajisté uvítá mnoho z vás. Vše můžete doladit doplňkem v podobě parea, kaftanu či šatů ve stejném vzoru. S těmito plavkami vám odpadne návštěva solárií, kam mnohé slečny a ženy chodí právě za účelem doopalování bílých míst na těle. Takže v podstatě šetříte čas i peníze a hlavně své zdraví. A aby se muži necítili ošizeni, je i pro ně připraveno mnoho vzorů v až čtyřech střizích.

Další články

Načítám