Hlavní obsah
Článek

Nejnovější přírůstek v příběhu Ivety Bartošové, který nekončí ani její tragickou smrtí, předčil všechny, s nimiž měla zpěvačka v minulosti co do činění. Paní Naďa ze Svitav (54) se ve čtvrtek v Uhříněvsi zjevila jako pohádkový přízrak a všechny přítomné šokovala svým zjevem.

Uctívačka kultu Tří oříšků se totiž stylizuje do role princezny, což dá v jejím věku dost práce. Josefa Rychtáře přijela navštívit v kostýmu a líčení, který by se spíše než pietní akt hodil na sjezd travesti umělců. Obskurní fanynka se svým vystoupením postarala o pořádný poprask a z Uhříněvsi odjížděla s pocitem uspokojení. Rychtář ji totiž osobně přijal a vyslechl si její nářky nad koncem zpěvačky, s níž se přestárlá princezna loni v listopadu osobně setkala.

Na fotografii Nadi s Ivetou ovšem něco nehraje. Zatímco ve čtvrtek dění před vilou Bartošové zpestřila žena v pokročilém věku, na snímku, který vznikl před necelým půlrokem, vypadá jako holčička.

Na první pohled se tak může zdát, že Naďa nepochází z našeho světa a dle libosti upravuje svůj věk. Svitavská novinářka a údajně i příležitostná modelka by totiž chtěla vypadat jako holčička, ale po padesátce to dá spoustu práce. Fanynka, která v těžké chvíli podpořila Rychtáře, naštěstí disponuje zručnosti v oblasti grafiky, respektive se v tomto ohledu může spolehnout na dobrého kamaráda. Její snímky tak před zveřejněním na sociální síti procházejí náročnou úpravou, během níž je její tvář omlazena o několik desetiletí. Problém ovšem nastane, když se Naďa vydá do terénu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám