Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Michaela Ochotská (39) miluje luxusní doplňky a je ochotná do nich investovat pořádně tučnou sumičku. Na otevření nového obchodu s módou prozradila, co má momentálně na sobě nejdražšího.

"Ráda kombinuju drahé značky s levnými. Nakoupit drahé věci umí skoro každý, kombinovat to už je těžší. Na outfitu by mělo být něco drahého jako boty či kabelka. Dneska mám na sobě nejdražší asi náušnice. Dražší je určitě zásnubní prsten, ten ale nevím kolik stál, u náušnic to vím, protože jsem u nákupu byla," řekla Super.cz Ochotská, jejíž zásnubní prsten značky Cartier vyšel na skoro milión korun, náušnice Bvlgari stály necelých sto tisíc.

Moderátorka je nyní pár dní v Praze sama. Poslední turnaje jejího přítele Lukáše Rosola vynechala, chystá se až tuto neděli do Říma. Ochotská se v Praze soustředí na zařizování nového domu, kam se letos chtějí s Lukášem přestěhovat.

"Dům je žrout mého času. Lukáš se věnuje poctivě tenisu a já zůstávám v Čechách a zařizuju domek. Chceme u toho být, nechceme platit dozor, chceme si to udělat sami. Dohlížím já a jsem u toho," říká Michaela a dodává, že původně plánovali stěhování v létě, ale to nestihnout.

"Budeme rádi, když se nastěhujeme na Vánoce. Zatím jsme stihli vše překopat, vybourat a postavit si krb podle našich představ, teď se chystáme na koupelnu a kuchyň," dodala moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám