Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Kvůli pověsti popové princezny si ji jako ženu v domácnosti uměl představit jen málokdo, ale opak byl pravdou. Iveta Bartošová v minulosti několikrát předvedla, že jí kuchyňské náčiní není rozhodně cizí.

Zpěvaččin archiv je bohatý na snímky zpodobňující ji jako kuchařku. V poslední době nejspíš v Uhříněvsi vařením trávil více času Ivetin manžel Josef Rychtář, ale i on trval na tom, že se Bartošová uměla v kuchyni ohánět. Důkazem toho jsou záběry, na nichž pózuje s upečeným kuřetem i její společně chvilky se Zdeňkem Podhůrským, kdy vytvořili jablečný závin a výsledek své práce poté zapili sklenicí pomerančového džusu.

Ivetiny kulinářské dovednosti ovšem nejlépe vystihuje dnes již legendární televizní pořad Čápi s mákem. Zpěvačka se tehdy u jednoho stolu sešla s Agátou Prachařovou (tehdy ještě Hanychovou), Evou Mázikovou, Zuzanou Belohorcovou, ženou z lidu Lídou Žemberyovou, Dolly Buster a Norou Mojsejovou, která z projektu odstoupila poté, co dostala obavy, že by od bývalé porno hvězdy mohla chytit kožní parazity.

Pořad se natáčel v roce 2010, kdy se Iveta rozváděla s Jiřím Pomejem a neprožívala své zrovna nejšťastnější období. Oporou jí tehdy byl Jarek Šimek, který jí napsal hit Heja, heja, a vydatně jí pomohl také s večeří, která v silné konkurenci zvítězila. Bartošová tehdy na obrazovce překvapila objímáním stromů, zapáleným doutníkem při vaření i pozdním příchodem na natáčení, což bylo předzvěstí jejích problémů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám