Hlavní obsah
Článek

Britský zpěvák James Blunt (37) pořádně rozčílil své fanoušky. Hlavně ty polské. Fotografii, kterou zveřejnil na jedné ze sociálních sítí, okomentovalo už několik tisíc lidí.

Blunt na snímku stojí před rozestavěným hotelem nedaleko Osvětimi. Pod fotku napsal: “Ach, toto je můj hotel v Polsku.“ A právě tento komentář vyvolal bouři negativních reakcí, podle nichž je zpěvák arogantní a namyšlený.

"Miluju srandu, ale toto opravdu není vtipné, Jamesi“, napsal jeden z kritiků. Další z rozzlobených fanoušků okomentoval příspěvek ještě drsněji: “Jsem si jistý, že najdeš lepší ve Velké Británii, protože ty jsi nejbohatší na světě, ale naneštěstí nejsi krásný. Jeď si z Polska spát do Velké Británie, kde prodáš více vstupenek, než kdekoliv jinde v Evropě. Taková hanba, Jamesi!“

Jiný naštvaný Polák napsal: “Tak to jsi měl šťastný den. V Polsku obyčejně nemáme okna, to je luxus. Pokoje s okny jsou jen pro takové celebrity, jako jsi ty. Kromě toho, ty rostliny za tebou určitě nejsou skutečné. Je to něco jako červený koberec, ale v polské verzi.“

Blunt se stal známým v roce 2005 svým prvním albem s názvem Back to Bedlam a především singlem You´re Beautiful. V roce 2006 chodil s českou modelkou Petrou Němcovou (44).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám