Hlavní obsah
Článek

Josef Rychtář se dnes z Uhříněvsi vydal do vily v Říčanech, s níž ho spojuje jeho minulost. Pro exmanželku Darinou Novou ale nejspíš nebyl příliš vítaným hostem.

Soud už sice manželství Josefa s Darinou rozvedl, ale stále nedošlo k majetkovému vypořádání. Bývalí partneři navíc spolu válčí kvůli zranění, která měl Rychtář své exmanželce dříve způsobit.

Po smrti Ivety Bartošové ovšem jeho cesta vedla do Říčan, kde by mohl najít útočiště v případě, že by musel opustit své současné bydliště. V domě, kde nyní bydlí Darina, má totiž stále částečný podíl, a může se tak spoléhat, že jej exmanželka navzdory nekončícím konfliktům nechá ze soucitu přespat v předsíni. Podle naších informací ale k jejich přímému střetu vůbec nedošlo. Josef Rychtář zde měl řešit pracovní záležitosti, zatímco jeho žena o setkání s ním neprojevila zájem.

Rychtář do Říčan, kde stále sídlí jeho firma, dorazil v doprovodu syna Jana a zvukaře Standy. Po dvou hodinách zamířil do pohřební služby v Uhříněvsi, kde na něj ovšem v den pracovního klidu nikdo nečekal.

Reklama

Další články

Načítám