Hlavní obsah
Článek

Přesně takto úžasného úbytku váhy dosáhl Kyklop z Maxim Turbulenc s Obezinem, když se mu podařilo zhubnout přes 60 kilo. Tento úspěšný výrobek jsme nyní ještě vylepšili a je k dostání ve formě koktejlu, který se rychleji vstřebává, úžasně chutná a neobsahuje cukr. Koupit ho můžete ve skvělých příchutích vanilky a čokolády a také ve verzi pro lidi nad 45 let s chutí lahodných malin.

Revoluční produkt na trhu s dietami vás zasytí i donutí pít

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Produkt dotažený k dokonalosti dle přání zákazníků je OBEZIN shake. Funguje stejně jako klasický OBEZIN, se kterým Kyklop z Maxim Turbulenc zhubnul přes 50 kilo za půl roku, ale nemusíte polykat tablety. Stačí vypít koktejl, který se tělu snáze vstřebává a účinkuje rychleji. Skvělou chuť čokolády nemá na úkor přidaného cukru a jeho vypití dodá tělu tolik potřebné tekutiny. Tento revoluční produkt můžete koupit jako čtrnáctidenní hubnoucí kůru za zaváděcí cenu 399 Kč!

Zhubněte během měsíce i v pokročilejším věku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hubnutí začíná být od určitého věku obtížné díky změnám v metabolismu a způsobu ukládání tuků. Lidské tělo se prostě v čase mění a tomu je potřeba adekvátně přizpůsobit dietu. OBEZIN® 45+ je speciálně navržený pro potřeby lidí od 45 let. Při správném užívání je schopen vyrovnat výkyvy glukózy ve vašem těle a tím zabránit hladovým nájezdům na ledničku. Měsíční hubnoucí kůru pro lidi nad 45 let můžete koupit v akci spolu s náušnicemi a přívěskem od firmy Swarovski za 598 Kč!

K podstatnému úbytku váhy stačí pouhý měsíc

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Největším nebezpečím diety je pocit hladu a prázdného žaludku. Málokdo je schopen odolat plné ledničce a nebo si lehnout hladový do postele. Doplněk stravy OBEZIN řeší problém hladu pomocí komplexu přírodních viskózních polysacharidů, které vám v žaludku nabobtnají během půl hodiny a sníží tak významně vaše snědené porce. Vy tak můžete méně jíst a nemusíte hladovět. Měsíční kůra s dárkem v podobě přívěsku a náušnic od světoznámé firmy Swarovski je na prodej za 598 Kč.

Zdravá snídaně je základem úspěšné diety

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Snídaně je důležitá, protože nastartuje váš metabolismus a bez toho nemůže vaše tělo efektivně hubnout. Proto jsme ve spolupráci s výživovými poradci navrhli produkt OBEZIN® - snídaně. Pohankovo-rýžová kaše bez přidaných chemikálií a cukru je doplněna jablky bez síry, šťavnatými a zdravými plody Moruše bílé a semínky Chia. Jedno balení vám vystačí na 14 dní a jedna zdravá a chutná snídaně vás tak vyjde na pouhých 25 korun. Doplněk stravy OBEZIN® - snídaně můžete koupit v akci za 349 Kč.

Revoluční hubnutí v pozdějším věku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

S přibývajícím věkem je úbytek váhy pomalejší a hubnutí náročnější. Stejně jako klasický OBEZIN 45+ je OBEZIN 45+ shake vytvořen speciálně pro potřeby lidí nad 45 let. Nyní je ale možno koupit ho v podobě revolučního nápoje, který kombinuje stejné výhody jako klasický OBEZIN shake s recepturou určenou pro pokročilý věk. Rychleji se vstřebává, podporuje pitný režim a skvěle chutná. Je to produkt o který jste si sami řekli! Můžete ho koupit za zaváděcích 399 Kč.

Další články

Načítám