Hlavní obsah
Článek

Australská herečka Nicole Kidman (46) patří k nejznámějším rusovláskám filmového plátna. Toto dědictví po ní převzaly i její dcerky.

Držitelka Oscara za ztvárnění spisovatelky Virginie Wolfové v dramatu Hodiny si své soukromí bedlivě střeží. Svou rodinu si totiž doslova vymodlila a vlastních potomků se dočkala až po čtyřicítce. Dcerky Sunday Rose (5) a Faith (3) tak stále opatruje a na veřejnosti se s nimi objevuje jen zřídka. Když se ovšem slavná herečka se svými potomky ukázala, ihned bylo zřejmé, že disponují stejnými geny. Zejména mladší Faith po mamince podělila i bohaté kudrlinky, jichž se Kidman později zbavila žehlením vlasů.

Nicole Kidman nebylo mateřství v minulosti přáno. Během vztahu s Tomem Cruisem několikrát potratila a slavný pár se nakonec rozhodl pro adopci Isabelly (21) a Connora (19). Příroda jí přála až poté, co potkala svého druhého manžela Keitha Urbana. Když v roce 2008 přivedla na svět Sunday Rose, její početí bylo přirovnáváno k zázraku. Ten se ovšem podruhé neopakoval, a Faith tak Nicole Kidman odnosila náhradní matka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám