Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenista Tomáš Berdych nemusí být spokojený pouze se svými úspěchy, ale hrdý může být i na svou přítelkyni Ester Sátorovou. Modelka bodovala na velkolepé módní show, kterou při příležitosti uvedení nové kolekce plavek uspořádala italská značka. Prezentace nové kolekce pro vybrané osobnosti a média z celého světa se konala v italském městě lásky - ve Veroně.

Hlavními hvězdami večera byly modelka Sara Sampaio a právě česká kráska Ester Sátorová. Tu přijel na přehlídku podpořit i její přítel Tomáš Berdych. Ester byla z přehlídky nadšená.

„Jsem velmi ráda, že jsem se mohla zúčastnit přehlídky tak světoznámé značky," podělila se s námi Ester o své bezprostřední zážitky a dále uvedla: „Módní přehlídka byla do posledního detailu promyšlená, a proto si myslím, že si ji náramně užili jak hosté, tak modelky. Plavky zářily teplými barvami - oranžovou, růžovou, červenou a žlutou s detaily různých barevných flitrů. Make-up a vlnité vlasy jen podtrhly krásu těchto modelů. Byl to krásný zážitek."

Reklama

Další články

Načítám