Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Světově úspěšná topmodelka Linda Vojtová (38) boduje na televizních obrazovkách v originálním reklamním spotu na karlovarskou minerální vodu.

Po krásné Haně Soukupové, která před lety oslnila v originálních vodních šatech, tak známá minerálka vsadila na další slavné jméno. Linda Vojtová ve spotu okouzluje svými ženskými půvaby v obležení exotických zvířat. Ze sexy dekoltu známé krásky nemůže spustit oči snad žádný příslušník pánského pokolení.

Ne všechny záběry se samozřejmě objevily přímo v reklamě. Na jednom ze záběrů totiž krásná modelka nechtěně ukázala kalhotky! Stačilo, aby vítr zafoukal víc, než si štáb představoval, a nádherné šaty se rázem jako mávnutím kouzelného proutku nezadržitelně nadzvedly a ukázaly její spodní prádélko.

Na momentky z natáčení, které se v reklamě nakonec neobjevily, se podívejte v naší ukázce.

Až na tento malý problém s kalhotkami probíhalo natáčení bez problémů a modelka si ho moc užívala.

Režisérem spotu byl Matthias Zentner, německý režisér a fotograf, který se proslavil zejména díky vizuální propracovanosti svých děl. Italský kreativní nápad pojal režisér velmi originálně a do takřka filmového příběhu zakomponoval vše, co bylo zapotřebí - krásnou ženu, divokou exotickou zvířenu, historické kulisy a luxusní vůz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám