Hlavní obsah
Článek

Zdeňka Pohlreicha (67) je v poslední době v televizi plno, s jeho neméně oblíbeným kolegou Emanuelem Ridim jako by se slehla zem.

Když jsme se s italským kuchařem potkali na prezentaci nové kolekce návrhářky Natali Ruden, tak jsem ho museli vyzpovídat. „Schovávám se. Mám od televize pauzu, uvidíme, jestli se ještě něco naskytne," nechal se slyšet známý kuchař, který představil v televizi dva kuchařské projekty. Naposledy Ridi cestoval a vařil po Itálii, pokud by o něj televize projevila zájem, jeho další pořad by byl prý nejspíš rovněž spojený s vařením. „Líbilo by se mi cestovat. Nemusela by to být pouze Itálie, ale i jiné kuchyně. Rozumím trošku francouzsky, rád bych šel dál do Španělska, ostatně kdo by nechtěl," usmívá se.

Jak už to tak bývá, tak vše zlé je k něčemu dobré, a tak Ridi mediální půst mohl využít k tomu, aby se více věnoval své manželce Janě, které se podařilo zvítězit nad rakovinou. Jaký je její aktuální zdravotní stav? „Zatím je vše, jak má být. Zatím je to dobrý, musím zaklepat. Ale je to ale běh na dlouhou trať," říká Emanuele a dále uvádí: „Žena je mladá, když je člověk mladý, tak se s nemocí vyrovnává lépe." Emanuele Ridi (50) vidí budoucnost pozitivně: „Zažili jsme i těžší období, ale těžší zejména pro ni."

Reklama

Další články

Načítám