Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popová princezna Britney Spears (42) jde do svého koncertního turné Femme Fatale zostra a zřejmě chce naplno dostát jeho názvu. Na pódiu předvádí dost lascivní taneční choreografii a ukazuje se zásadně jen v hodně odvážných modelech. Svou show tak dělá pro fanoušky maximálně atraktivní. Jeden z nich však na její úterní koncert v Las Vegas nezapomene do konce života. Britney jej před mnohatisícovým davem pozvala k sobě na stage, kde se děly pěkně peprné věci...

Natěšený mladík se zpěvaččině výzvě nikterak nebránil a přispěchal na pódium. Muž byl pak s rukama za zády připoután k židli, kolem krku mu přistálo růžové boa a dál už si jen užíval vzrušujících pohybů, které kolem něj Britney předváděla. Po chvilce se Spears natolik odvázala, že fanouškovi skočila obkročmo za krk a seděla na jeho ramenou, přidržovala se přitom tyče, o níž se usměvavý mladík opíral. Podle výrazu v obličeji mu nečekaný průběh koncertu vůbec nevadil.

Horší už to bylo, když si Britney hrála na Marilyn Monroe a nechala si sukni zvednout větrem. Zpěvačka totiž teď rozhodně nepatří mezi nejhubenější, takže nadzdvižená sukně působila hodně rozpačitě.

Zpěvačka, která před turné hodně dřela, aby se opět dostala do formy, odzpívala devět písní ze svého nového alba Femme Fatale. Ale nezklamala ani ty, co čekali na některé její hity z dřívějška a předvedla například píseň Slave 4 U. Spears odstartovala turné minulý týden v kalifornském Sacramentu.

Reklama

Další články

Načítám