Hlavní obsah
Článek

Od té doby, co se modelka a moderátorka Agáta stala z Hanychové Prachařovou (38), dost ubrala na skandálech a sama uznává, že někomu může připadat nudná. V rozhovoru na Frekvenci 1 to pěkně rozjela. Vojtu Dyka označila jako důvod zániku kapely Nightwork, řekla, že v českém šoubyznysu není prostor pro přátelství a nešetřila ani svého manžela.

„Vojta Dyk,“ vyhrkla ze sebe odpověď na otázku moderátorského dua Těžkej Pokondr, kdo si myslí, že stojí za rozpadem oblíbené kapely. „Mě možná manžel zabije, ale je to můj názor. Já si prostě myslím, že to je tím, že toho měl moc, že už byli unavení a že už se všichni dohromady nesnesli. Dál už o tom nechci mluvit, tečka,“ uzavřela Agáta téma Nightwork, kde byl její manžel Jakub Prachař (40) kytaristou.

„V branži mám jedinou kamarádku, a to je moje máma,“ nepřekvapila Prachařová, když hodnotila možnosti pro vznik přátelství mezi českými VIP. Vzápětí ale dodala, že má ráda Evu Decastelo (45): „Té zavolám, když je nějakej průser. Ale jinak prostě máma. V té branži prostě nejsou kámoši, vždyť to víte.“

To, že nenechá nit suchou na nikom ze šoubyznysu, asi nikoho nepřekvapí, ale pěknou nůši dnes dostal i její manžel Jakub: „Neseká zahradu, že má alergii. Neodnáší koš, protože ho bolí ruce. A nestele, protože to neumí,“ postěžovala si rázně prostořeká Agáta.

Reklama

Další články

Načítám