Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Loňská Česká Miss Gabriela Kratochvílová (34) za poslední dobu pořádně pohubla. Objevila se na módní show v novém obchodě v pražském nákupním centru s propadlými tvářemi a nožkami jak hůlčičky.

Sama ale tvrdí, že žádné extrémní diety nedrží, snaží se jen hýbat. Sport ji vždycky bavil. Loni si poprvé v životě pořídila domů váhu. "Pořídila jsem si ji před odletem na Miss Universe, protože jsem si potřebovala zvážit kufry. Jenže od té doby si na ni stoupám docela často a už mě to začíná znervózňovat. Stačí, když mám najednou o kilo víc než den předtím, a už přemýšlím, co jsem udělala špatně," řekla Super.cz Gábina.

Žádné přehnané diety ale nedrží. "Dávám si pozor na to, abych každé ráno měla pořádnou snídani a přes den často jedla, i kdybych si ke svačině dala jenom jablko. Snažím se nepřejídat a po osmé hodině večer už nejíst," upřesnila nejsympatičtější Česká Miss historie.

Ke sportu se nutit nemusí. Léta byla mažoretkou, snaží se cvičit i doma. "Baví mě pilates, je skvělý na nohy. Doma také trénuji výpady, cviky na bříško a kliky. V tom mě hodně motivuje můj přítel. S přítelem chodíme na procházky nebo na kolečkové brusle," dodala Kratochvílová.

Reklama

Další články

Načítám