Hlavní obsah
Famous
Článek

Zpěvačka Lily Allen přiznala, že se její život řítil do záhuby. Holdovala alkoholu, večírky prokládala drogami a kouřila jednu za druhou. Přestože má dvě malé dcerky, divokého životního stylu se nedokázala vzdát. Do chvíle, než si řekla, že vyhledá pomoc. Chodí na pravidelné terapie a chce se všech závislostí a divokého života zbavit.

„Minulý týden jsem měla první terapii tohoto roku, pomáhá mi to udržovat všechny mé vztahy v pořádku,“ svěřila osmadvacetiletá zpěvačka britskému deníku Mirror.

Allen také přiznala, že má pár komplikovaných vztahů, hodně podivných závislostí a její život se značně zhorší vždy, když neví, z které do které, a věnuje se své hudbě.

„Občas jsem tak zmatená z toho, kde se nacházím, že pak potřebuji někoho, kdo mi řekne, že nejsem tak špatný člověk,“ přiznává osmadvacetiletá matka dvou dětí – dvouleté Ethel a jednoleté Marnie.

Přestat kouřit ji přiměla smrt kmotra, jenž byl silným kuřákem a zemřel nedávno na rakovinu jater. „Podívala jsem se na krabičku a řekla si, co to vlastně dělám… Nechci být matka kuřačka-feťačka. Doufám, že bez toho vydržím. Mám cigarety moc ráda, ale člověka to zabíjí,“ přiznala Allenová. „Alkohol a drogy na mě dobře nepůsobí. Nikdo by neřekl, že jsem nejlepší, když jsem sjetá,“ dodala britská hvězda v upřímné výpovědi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám