Hlavní obsah
Článek

Vyčítají jí, že nevyužívá pomoci stylisty, a mají jí za zlé, že její outfity někdy působí chaoticky. Právě oduševnělý styl, nadhled a nezávislost Emmu Smetanu (36) dělají výjimečnou v porovnání s uniformním průměrem jejích kolegyň.

Dalo by se říct, že moderátorka vlastně neví, co je to módní trend. Obléká se podle aktuální nálady a na diktát módních magazínů neslyší. S velkou oblibou si ujíždí na retro vlně a velmi často volí pánský styl, a to i tehdy, když ji doprovází její exotický přítel Jordan Haj.

Její oblíbenou barvou je jednoznačně černá, do které se zahaluje zejména na večerní akce. Když už má sáhnout po barvě, jedná se většinou o přírodní odstíny, starorůžovou a její nejoblíbenější je barva pudru.

Emma Smetana nikdy nebude dělat parádu ve vypůjčených róbách z luxusních butiků a nikdy nebude snít o nákupech v buticích v prominentní Pařížské ulici. Moderátorka, herečka a zpěvačka inklinuje k alternativnímu způsobu života a podle toho taky vypadá její šatník. Je dobře, že někdo takový český rybníček zvaný šoubyznys normalizuje.

Reklama

Další články

Načítám