Hlavní obsah
Článek

Stále populárnější a funkční přípravek Obethin 1+1 zdarma za cenu 499 Kč! Jen na Super.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Známá modelka a blogerka Dominika Myslivcová věří přípravku Obethin. Proč? Protože zabírá. Dominika často pózuje na módních fotografiích a potřebovala zhubnout minimálně 6kg. S Obethinem to dokázala za měsíc! OBETHIN obsahuje účinné látky rostlinného původu, které vyvolají pocit nasycení. „OBETHIN mi zcela vyhovuje. Prostě do sebe víc jídla nedostanu. U každé diety jsem skučela hlady, ale poprvé jsem neměla hlad a ještě jsem zhubla. S Obethinem to dokáže každá blondýna,“ směje se Dominika Myslivcová.

Extra silná receptura na 40 dní. Dnes v akci 120+120 kapslí ZDARMA za cenu 499 Kč. Jen na Super.cz

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Navíc si Dominika pochvaluje, že již tolik nemlsá. Protože OBETHIN nejen pomáhá zhubnout, ale také snižuje chuť na sladké. OBETHIN tedy Dominice Myslivcové pomáhá udržet si stále štíhlou postavu, nepřibírá na váze a nemá hlad. Cítí se sebevědomě a hýří energií. Dokonalá postava a krásný úsměv. Milá a sebevědomá dívka plná energie. Taková je Dominika Myslivcová. Každá dívka a žena teď může vypadat jako ona. Řešení je naprosto jednoduché a má jméno OBETHIN.

Zlatá lněná vláknina 400g. Zdravá střeva = zdravé tělo! Příjemná máslovo-oříšková chuť. Jen na Super.cz za 199 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Bolesti břicha, zácpa, obezita? Řešením je zlatá lněná vláknina. Lněné semínko existuje v hnědé nebo zlaté variantě. Len zlatý má vynikající oříškovo-máslovou chuť. Semeno lnu je zdrojem omega-3. Ta má příznivý vliv na naši nervovou soustavu a zlepšuje stav pokožky. Další zdravotní přínos lnu je díky obsahu lignanů. Lignany jsou fytoestrogeny, které mají estrogenu podobné účinky. Lignany mohou pomáhat v boji proti bakteriím, virům a plísním. Vláknina je zastoupená jak v podobě nerozpustné, která podporuje peristaltiku střev, tak ve formě rozpustné (sliz), která snižuje kyselost v žaludku a zpomaluje jeho vyprazdňování.

Další články

Načítám