Hlavní obsah
Článek

Ostatky Ivety Bartošové (†48) se týden po jejím skonu dostaly do rukou Josefa Rychtáře (65). Po hádkách s rodinou (matkou, bratrem, sestrou a synem Arturem), která je žádala vydat, jako manžel získal přednost. Pracovníci říčanské pohřební služby rakev s ostatky zpěvačky převezli z vinohradské patologie do krematoria v Praze-Strašnicích. Právě tam se má Josef Rychtář brzy (spekuluje se o všech třech dnech zbývajících do pátku) v malé obřadní síni se svou ženou rozloučit. Bez Artura a ostatních.

Josef Rychtář by si jistě rád všechny náležitosti vyřizoval sám, od úterního rána ale dlel na pražské kriminálce na výslechu. Proto se do říčanského pohřebního ústavu vydal jeho syn Honza. Ten pracovníkům dal šaty pro zesnulou a instruoval je, že již mohou tělo Ivety Bartošové (po souhlasu státního zástupce s vydáním ostatků) vyzvednout v nemocnici.

Pozlacenou světlou dřevěnou rakev převezli bez účasti rodiny, Rychtářův syn Jan se totiž vrátil před kriminálku za otcem.

Ihned se vyrojily informace, zda tedy může dojít ke zpopelnění bez obřadu, či zda obřad bude, ale v nejbližších dnech. Pozůstalí si však mohou objednat uložení ostatků na delší dobu. Okolo tajného pohřbu zpěvačky tak zůstává dál mnoho otazníků.

Reklama

Další články

Načítám