Hlavní obsah
Článek

Zahraniční média se aktuálně předhánějí v módní policii z pondělní ostře sledované charitativní události Institute Gala známé rovněž pod názvem Met Ball pořádané každoročně v newyorském Metropolitním muzeu umění. A zatímco ovace sklízejí Beyoncé, Blake Lively, Emma Stone či Kendall Jenner, na opačném konci žebříčku stanuly dvě populární osobnosti z modelingového a hudebního nebe - Kate Upton (31) a Rita Ora (23).

Ačkoli první zmiňovaná bývá oslavována pro své přírodní tvary, které nenechají v klidu horňáky ani dolňáky, róbou od Dolce & Gabbana je spíš zazdila. Stylem á la salónní diva mezi ostatními zapadla a nevylepšila to ani blíže neidentifikovatelná pokrývka hlavy.

Ještě o poznání hůř v kritice dopadla interpretka diskotékového hitu Hot Right Now. Ta chtěla pro změnu zaujmout hlavně dráždivou obuví, kvůli které si neustále odhalovala nohy. Zlaté ‚gladiátorky‘ na jehlách měla sice Rita s krajkovými šaty od Donny Karan dokonale barevně sladěné, ale výsledek působil velmi rozpačitě. Zpěvačka si dokonce v jednu chvíli na červeném koberci odhrnula sukni natolik, že odtajnila i kalhotky (samozřejmě také do barvy).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám