Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Yvetta Blanarovičová (60) se po dovolené v USA na skok ukázala v Česku. Opálená padesátnice, které mohou sexy postavu závidět i o generaci mladší dámy, v Praze moderovala španělský večer.

Ten byl věnovaný dvaceti letům působení rodiny Barceló v Česku. Jak je u Blanarovičové zvykem, opět přítomné pány provokovala hlubokým výstřihem, ve kterém vynikla její prvotřídní ňadra.

Večer také zavzpomínala na tragicky zesnulou Ivetu Bartošovou (†48). „Víte, byly jsme před řadou let taková trojka holek - já, Lucka Bílá a nejmladší Iveta Bartošová. Známe, nebo teď už bohužel, znaly jsme se, spolu dlouho. Skoro ve stejnou dobu jsme společně začínaly svou pěveckou kariéru, a i když jsme se často nestýkaly, věděly jsme o sobě. Každá z nás si vyšlapávala tu svoji cestičku. A skvěle si po té své vykročila i Iveta. Pak se něco zvrtlo...a všechno bylo jinak. Je mi smutno. Když jsem se dozvěděla tu tragickou zprávu, bylo to, jako by vedle mne udeřilo. Je večer a stále musím na Ivetu myslet. A budu určitě hodně dlouho,“ svěřila se.

Blanarovičová večer obdržela i šek na 50 000 korun pro svou nadaci La Sophia, která podporuje talentované děti z dětských domovů. „To je život, pokaždé ukáže jinou tvář. Dneska jsem viděla obě, ta smutnější, bohužel, převládala,“ dodala zpěvačka a herečka, kromě které se večírku zúčastnil třeba i malíř Kristián Kodet.

Reklama

Další články

Načítám