Hlavní obsah
Článek

O jejích půvabech není pochyb, a tak se může modelka a herečka Brooklyn Decker vyžívat ve své ‚ošklivosti‘. Tu si ale nejdřív musí na svém obličeji vykouzlit, stejně jako to udělala už mnohokrát. Decker je opravdu unikát, na jejích profilech na sociálních sítích se to sice podobně jako dnes u většiny celebrit hemží takzvanými selfies, ale valná většina z nich je slušně řečeno nelichotivá!

Smysl pro humor sedmadvacetileté manželce tenisty Andyho Roddicka rozhodně neschází. Ráda se do objektivu šklebí, vytváří si druhé i třetí brady nebo se zvěční vykulená u zubaře s dentálním roztahovačem v ústech. Snímky pak ráda komentuje například takto: „Okay a teď mi ukažte vaši nejhorší selfie... Myslím, že vedu!“

Herečka ze seriálu Ošklivka Betty či z filmů Jak porodit a nezbláznit se či Zkus mě rozesmát se v roce 2010 objevila na titulce plavkového vydání Sports Illustrated, předváděla pro Victoria's Secret a téhož roku také v anketě pánského časopisu Men’s Health zvítězila v žebříčku ‚Nejkrásnější tělo světa‘.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám