Hlavní obsah
Článek

V Cestách domů se odehrála další veselka. Ema v podání Andrey Kerestešové (39) se provdala za Sváťu Pecha (Filip Čapka). Oblíbená slovenská herečka si oblékla hodně odvážné šaty. Do obrovského výstřihu jí tak nekoukal jenom ženich, ale i ostatní svatebčané.

Seriálová svatba proběhla narychlo z praktických důvodů, a ještě navíc ve vězení. Veselka byla pouze formální čin, aby se Sváťa mohl oficiálně starat o Eminu dceru Rozárku, když je její maminka ve vězení.

„Svateb už za sebou před kamerou pár mám, ale ve vězení jsem ještě žádnou nezažil. I když točíme v prázdné věznici, působí to tu na mě zvláštně. A dost zvláštně se cítím i ve smokingu. Já tyhle oděvy moc nemám rád. Tenhle mi naštěstí fakt sedí, tak jsem si na něj poměrně rychle zvykl. Já v obleku, natož ve smokingu, moc často nechodím. Ani doma žádný oblek nemám, takže když nějaký potřebuju, musím si ho půjčit,“ řekl Filip Čapka.

Andrea Kerestešová se také vdávala před kamerou už poněkolikáté. Protože se svatba odehrává ve vězení a velmi narychlo, Andrea se sice převlékla do svatebních šatů, ale měla pouze jednoduchý účes a byla jen minimálně nalíčená.

„Tohle je má třetí svatba před kamerou, a hodně zvláštní. Je tu zima a chladno, a nejen fyzicky, ale i emocionálně,“ prozradila poté, co se ze svatebních šatů převlékla opět do vězeňského mundúru a pokračovala v natáčení dalších obrazů.

Reklama

Další články

Načítám