Hlavní obsah
Článek

Barbora Mottlová (37) velmi dobře ví, jak je důležité, aby byla dost pružná a ohebná a to nejen kvůli povolání herečky. Svoje kvality tak zdokonaluje na lekcích bikram jógy, které se věnuje už třetí rok.

Jak se jí daří své tělo ohýbat, jsme měli příležitost na vlastní oči vidět na šampionátu poddruhu cvičení a filozofie z východu. Mottlová si na sebe vzala jen podprsenku a leginy, aby tak vynikla její ženská postava.

Herečka dorazila na Expo jógy a zúčastnila se jen veřejné exhibice, na soutěžení se zatím necítí. „Moc ráda bych se bikramu více věnovala, ale při mém pracovním vypětí a časovému individuálnímu plánu to není dost dobře možné. Přesto to zbožňuju a chodím, jak se dá,“ nechala se slyšet Bára.

Ani super figura není ale všelék. Skvělé křivky jí překvapivě nejsou žádnou výhodou v hledání partnera. Nápadníků se kolem ní točí desítky, ale ona si stále nemůže vybrat. „Nijak to nehrotím. Až se objeví někdo, kdo by za to stál, nebudu váhat. Zatím mám však čistou hlavu. Jsem sice vztahový člověk, ale nechci být jen tak s kdekým, abych nebyla sama. A ten životní partner se snad už brzy objeví,“ směje se herečka.

Reklama

Další články

Načítám