Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Pro nafocení letošní letní kolekce adidas Originals si modelky odskočily přímo na pláž a do šedých ulic velkoměsta. Oblečení je plné barev a výrazných motivů. Každým kouskem z této kolekce povýšíte nudný outfit v něco skutku nepřehlédnutelného. Pořiďte si trochu té originality v nejmodernějším e-shopu se sportovní módou Ringit.cz.

Brazilské motivy volají: Odlište se!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pro vytvoření těchto 4 designových motivů se spojil adidas s brazilskou značkou Farm. Předlohou návrhářům byli tukani, motýli, květy nebo třeba ananas. Zdánlivě nespojitelné bláznivé brazilské motivy daly vzniknout vskutku originálním a líbivým kouskům dámského oblečení. V těchto mikinách a dalších doplňcích zazáříte nejen v brazilských ulicích.

Kombinujte: Sport a móda jde dohromady

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Že šaty a tenisky nejdou k sobě? Zbavte se zbytečných předsudků. Kombinací těchto dvou kousků vytvoříte velmi trendy look. Probuďte v sobě trochu rebelského já a spojte módní prvky se sportovními. Pánská kolekce oblečení si také ujíždí v brazilských rytmech, v tomto oblečení určitě rozbijete šeď ulice.

Rybana v moderním pojetí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Originalitou nešetřili návrháři ani v dámské indiánské kolekci, kde nechybí třásně nebo geometrické prvky. Pro pány a fandy sneakers připravil adidas pánskou kolekci s motivy legendárních tenisek adidas. Pata tenisky se znakem adidas se objevuje na tričku, mikině i na tašce.

Na léto zkracujeme svršky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Letní dámské šaty a volná delší tílka se hodí nejen na pláž. Když je zima, hodíte pod ně legíny a kratší bundu a získáte nový outfit. Nebojte se kombinovat, kolekce adidas Originals k tomu přímo vyzývá.

Na pláž v nových bikinách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

K létu jednoznačně patří moře a plavky. Dámské dvoudílné plavky adidas opět září barvami. Vrchní díl vyzdvihne ženské přednosti, úspěch u mužů je zaručen. Pro pány vytvořili návrháři plavací šortky, vyhráli si s grafickými motivy, které propůjčí jejich majiteli osobitý styl.

Další články

Načítám