Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Josef Rychtář (65) včera rezignoval na uspořádání velkolepého pohřbu Ivety Bartošové (†48) za přítomnosti médií a fanoušků. Jak už Super.cz informoval, na vrata zpěvaččiny vily vyvěsil parte s informací, že se poslední rozloučení uskuteční v úzkém rodinném kruhu bez účasti veřejnosti a médií.

Na parte byli kromě Rychtáře za pozůstalé uvedeni i syn Artur, maminka Svatava a sourozenci Ivana s Lumírem. Háček je v tom, že rodina nesouhlasí s tím, že byla na parte uvedena, protože se s Josefem Rychtářem nedohodla na pohřbu ani na místě, kde budou uloženy zpěvaččiny ostatky.

„Artur Štaidl, Svatava, Lumír a Ivana Bartošovi prohlašují, že k žádné dohodě s panem Rychtářem o pohřbu ani uložení Ivety Bartošové nedošlo, a proto s jím vydaným parte nemají nic společného,“ uvedla rodina pro Blesk.

Rodina si přála uspořádat poslední rozloučení v Ivetině rodném Frenštátě pod Radhoštěm. Na to ale Rychtář zřejmě nepřistoupí. Místo pohřbu je sice tajné, ale spekuluje se o malé obřadní síni strašnického krematoria. Poslední rozloučení s Ivetou Bartošovou by se podle informací Super.cz mělo konat dnes nebo zítra. Mluví se ale také až o pátku.

Reklama

Další články

Načítám