Hlavní obsah
Jiří Nedvídek
Článek

Zpěvačka Petra Janů (71) ani po překročení šedesátky neztrácí nic ze svého šarmu. Ba naopak. Vypadá stále lépe a lépe. Hned dvakrát čtenáře Super.cz šokovala bezvadnou postavou v bikinách a všem tak bez předchozího varování způsobila nečekané překvápko. „Chodím mezi lidi, tak je nemůžu strašit. Snažím se nekynout a líčím se i k popelnicím,“ hlásá již několik let s úsměvem na rtech majitelka jednoho z nejsilnějších hlasů tuzemské pop music.

To, že udržování své tělesné schránky Petra myslí smrtelně vážně dokázala minulý týden, kdy v jednašedesáti poprvé podstoupila zvětšení svých vnad. „Chci vypadat dobře. Zákony gravitace jsou bohužel neúprosné. Některé partie zachráníte cvičením. To ovšem není tenhle případ. Tak jsem si před důchodem udělala malou radost a budu se moct hezky prsit,“ svěřila se smíchem Super.cz zpěvačka, která zákrok podstoupila minulý týden v úterý a v současné době si doma užívá rekonvalescence.

„Žádné velké bolesti necítím. Dokonce už jsem si našla polohu, kdy mě nebolí vůbec nic. Za pár dní už budu moct řídit auto. Jen od cvičení si budu muset dát měsíc pokoj,“ konstatuje zpěvačka, která s příchodem jara žije vidinou letní dovolené v Řecku a na podzim ji čeká velkolepé turné s Věrou Špinarovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám