Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nemáme sice Brangelinu ani Victorii a Davida Beckhamovy, ale přece jen se i v českém šoubyznysu najde několik párů, které pomáhají bořit zarytý stereotyp, že Češi nemají cit pro módu.

Jedinců, kteří se zdařile oblékají a mají estetické cítění, je poměrně hodně, horší situace nastává ve chvíli, kdy se daná celebrita má sladit se svým partnerem. V této disciplíně lehce pokulhává dvojice Dara Rolins (51) a Patrik Rytmus Vrbovský (47), kteří s odřenýma ušima prošli do první pětky. Oba samostatně mají co říct, ale stylově jsou si často hodně cizí.

Pravým opakem je shodou okolností Dařina bývalá „besťačka“ Simona Krainová (51), která se svým manželem Karlem Vágnerem tvoří dokonalý harmonický pár za každých okolností. Ať už dvojice vyrazí se svými syny na pískoviště nebo obráží módní přehlídky, vždycky člověku dojde, že ti dva k sobě patří, byť se nemusí držet za ruce.

Sledujte další tři zbylé vybrané páry, na které je vždy radost pohledět.

Reklama

Další články

Načítám