Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) snad neměla žádné normální fanoušky? Před jej vilou v pražské Uhříněvsi se dnes odpoledne udál další incident, který znovu mohutným způsobem pokazil pietu a tiché vzpomínání duševně střízlivých lidí na Ivetu. A i když se to zdá nemožné, tentokrát za to ani trochu nemohl Josef Rychtář (65). Zato Zdeněk Macura (49) a jeden bláznivý fanda zpěvačky, který mu chtěl dát na budku, ano!

Bylo to jak na fotbalovém zápase mezi chuligány! Petr Veselý svůj úmysl vyprovokovat v Uhříněvsi konflikt ohlásil redakci Super.cz již dopředu. „V šestnáct hodin budu v Uhříněvsi zapalovat svíčku a pokládat květinu. Na místo si vezmu knížku Iveto, sbohem… (napsala ji Ivetina bývalá hospodyně Golda – pozn. red.). Je pravděpodobné, že tam dojde ke konfliktu s panem Rychtářem. Dost možná mi hodně fyzicky ublíží. Budu tam sám proti všem, Rychtář tam má hodně lidí a ti všichni ho budou bránit, takže skončím v nemocnici. Jestli se na mě všichni vrhnou, nemůžu skončit dobře. Jsem muž, který pomstí paní Bartošovou, na pozoru by se hlavně měli mít pan Josef Rychtář a pan Zdeněk Macura,“ napsal nám.

A jak slíbil, tak učinil. Protože s Rychtářem jeho pokřikování nijak nehnulo, rozvinul před novináři alespoň transparent s textem, v němž ze spolupachatelství ohledně smrti zpěvačky viní Zdeňka Macuru kvůli tomu, že ji loni vlekl před televizní kamerou v ne zrovna střízlivém stavu a rozhodně ne v suchém oblečení.

Ten se však nějak své kritiky domákl a místo toho, aby zachoval zdravý rozum, přiřítil se jak testosteronem přeplněná pěnkava před Ivetin dům. Veselý byl najednou na koni a opravdu hrozilo, že dojde ke konfliktu.

Vše naštěstí zachránila policie, kterou krátce předtím zavolal Rychtářův syn Jan, kterému vadilo, že někteří novináři fotoaparáty údajně strkají nezákonně za plot domu.

Strážci zákona střetu zabránili, Macuru s jeho dívkou odvedli za přenosový vůz Novy a fanouška, ač se hodně snažil, k němu nepustili.

Na místě se na pár minut objevil i Rychtářův starší syn Pepa, který byl ještě donedávna s otcem na kordy, po smrti jeho lásky se mu ale rozhodl podat pomocnou ruku. S otcem ale dlouho nepobyl a zase odjel neznámo kam.

Reklama

Další články

Načítám