Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabriela Franková (30) je veřejností kritizována za svou průměrnost. Lidé jí mají za zlé, že ani po měsíci od korunovace se neprezentuje jako královna krásy, ale spokojí se s nálepkou „té dívky od vedle“, na kterou si člověk vlastně ani neutvoří názor.

Česká Miss 2014 nám prozradila, že v minulosti to s ní bylo ale ještě horší. „Nikdy jsem módu neprožívala. Snažila jsem se být ve škole šedá myška, a ne úplně na sebe upozorňovat. Brala jsem si na sebe triko a džíny, nebo černé triko a černé legíny. Šlo mi o to, abych byla neviditelná," prozradila nám Gábina. A co bylo tím důvodem, že chtěla Franková splynout s davem? „Tím, že jsem dělala modeling, tak jsem byla tím pádem nějak jiná. Nepotřebovala jsem na sebe víc upozorňovat.“

V současné době si modelku vzal do parády stylista, kterého zařídila Česká Miss. Teď už Gábině nekompromisně vytřídil šatník a pomalu s ní začíná nakupovat nové kousky hodné jejího titulu. „Teď se to teprve učím, nakupuju nové věci a můj stylista mi s tím hodně pomáhá," nechala se slyšet Gábina, kterou jsme s jejími kolegyněmi načapali na nákupech v obchodě s džínovou módou v obchodním centru na pražském Chodově. Jsme vážně zvědaví, kdy se nová módní politika na Gabriele projeví.

Reklama

Další články

Načítám