Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Herec Jan Antonín Duchoslav se zatím nejostřeji ze všech pustil do vdovce po Ivetě Bartošové (†48) Josefa Rychtáře (65). Nazval ho zrůdou a sociopatem, kterého se zpěvačka bála. Nyní přilil ještě víc oleje do ohně.

„Hrozně mě ta celá situace vzala. Ten pán má potřebu ovládat lidi kolem sebe. V průběhu natáčení na Pětce to byl on, kdo Ivetu znovu dostal do s****k. Říkal jí: ‚Ivetko, napij se…‘ Začala se mu totiž vymykat z rukou, a tak s tím potřeboval něco udělat,“ svěřil se Super.cz Duchoslav, bývalý moderátor pořadů s Ivetou na Pětce. A je to tedy síla!

Potvrdil tak i dlouhodobou domněnku Super.cz, že Rychtář pravděpodobně zasáhl do Ivetina života vždy, když fungovala a byla už příliš samostatná, aby s ní šlo lehce manipulovat. Ke stejné situaci pravděpodobně došlo jak během natáčení se zaniklou televizí Pětka, tak loni na podzim po sérii koncertů. Bartošová nepila (po operaci dvanácterníku ani nemohla), pracovala na sobě a mohla se svému manželovi vzdálit a třeba ho i odpálkovat. To nemohl dopustit! Možná proto tak najednou zase začala kolem Vánoc 2013 do kamer podivně mumlat a celé měsíce až do své smrti pak byla závislá na lécích.

„Samozřejmě mu to vadilo (jak na Pětce rozkvetla – pozn. red.). Proto jí podal skleničku a řekl jí: ‚Napij se, to ti určitě pomůže‘. Bál se, že by nad ní ztratil moc. Jedinou pravdivou věc řekl ve vašem rozhovoru: že kdyby ji dal léčit, byl by její nepřítel. Jen Rychtář ji ale mohl teoreticky zachránit. Byl jediný, kdo to mohl udělat. Kdykoli si ale Iveta přičuchla k jakékoliv léčbě, hned ji odtamtud vytáhl. Co kdyby začala něco vyprávět?" řekl nám Duchoslav v narážce na Rychtářovu manipulaci a na podezření z údajného domácího násilí ve vile Ivety Bartošové.

Reklama

Další články

Načítám