Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Uplynul sotva týden od doby, co šéfa Playboye Hugha Hefnera (†91) těsně před svatbou odkopla snoubenka Crystal Harris (25). Jestli někdo očekával, že se stařičký magnát zhroutí a bude těžce prožívat zármutek z nečekaného rozchodu, šeredně se zmýlil.

Zdá se totiž, že protřelý Hefner vzal původně nepříjemnou situaci z té lepší stránky a plnými doušky si užívá nově nabyté svobody.

Crystal totiž jen tři dny po plánovaném termínu vystřídala jiná blonďatá kráska, lednová Playmate Anna Sophia Berglund (25), která už se dokonce přistěhovala do Hefnerovy proslulé vily Playboye.

Americký server TMZ.com s odkazem na svůj zdroj uvedl, že Hugh a Anna k sobě mají velmi blízko a oslovují se něžnými přezdívkami.

Stařičký šibal nezapírá, že má k Anně velmi blízko. „Anna je Crystalina nejlepší kamarádka. Má také. To ona mi pomohla přežít minulý týden. Je prostě nejlepší,“ napsal magnát na Twitteru.

Blonďatá playmate ale není jediná, kdo Hefnera utěšuje. Do vily se už nastěhovala zpět také sexy dvojčata Karissa a Kristina Shannonovy (21), které musely před rokem a půl odejít právě kvůli Hughovu vztahu s Crystal.

Není tedy divu, že se magnát v nové společnosti cítí dobře. „Začíná nový den a nový týden. Jsem šťastný, že jsem volný,“ svěřil se v pondělí na Twitteru.

Reklama

Další články

Načítám