Hlavní obsah
Článek

Demi Moore (51) se snaží vypadat jako dvacítka, ale pokročilý věk je na její vizáži bohužel evidentní. Ani sexy outfit z ní mladici neudělá.

Hollywoodská herečka se teď musí vypořádat s tím, že její o 15 let mladší exmanžel Ashton Kutcher založil rodinu s Milou Kunis. Snímky jeho zakulacující se partnerky na ni útočí ze všech médií. Demi Moore má sice rodičovská léta už za sebou, ale její odívání tomu příliš nenasvědčuje.

Když si herečka se známými vyrazila na sushi, zvolila outfit, který si nejspíš vypůjčila z šatníku některé ze svých dcer. Nejstarší Rumer (25) nedávno šokovala odvážnými šaty, v nichž jí byly vidět kalhotky. Nyní se ukázalo, že jablko nespadlo daleko od stromu. Padesátnice Demi si totiž oblékla kraťoučké džínové šortky, které by se dokonale vyjímaly na o 30 let mladší ženě, ale v jejím případě vzbuzovaly rozpaky.

Stárnoucí herečka se sice stále může pochlubit štíhlou postavou, ale tu není nutné takovým prvoplánovým způsobem vystavovat. Demi by raději měla větší péči věnovat svým vlasům, na nichž prosvítají šediny, což se s teenagerovskými šortkami příliš neslučuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám