Hlavní obsah
Článek

O tělesných půvabech a fotogeničnosti Terezy Kostkové (47), která si občas zahraje na modelku a vypadá naprosto famózně, není potřeba polemizovat. Stejně jako ostatní je jen člověk z masa a kostí. To dokázala už nejednou, kdy se nechala vyfotit bez make-upu. A stárne uměřeně svému věku.

Na fotkách z nedávného oběda s francouzskou dramatičkou Carole Greep, která je autorkou konverzačky Úhlavní přátelé, kde Kostková exceluje také bez make-upu, ukázala ve své tváři dokonce vrásky, za které se nemusí stydět žádná žena, a Tereza je zjevně neřeší.

Díky znalosti francouzštiny byla právě Tereza pro Carole tou nejlepší společnicí a měly si stále o čem povídat. Úspěšná dramatička si kromě oběda a procházky Prahou nenechala ujít ani představení v Divadle v Rytířské. „Představení se mi velice líbilo, opravdu – moc děkuji. Bylo velmi emotivní, plné akce, dokonale rytmizované a hlavně plné humoru. A pokud mohu ocenit herce, byli vynikající – měli cit pro jednotlivé situace a dokázali vygradovat vtipné i vypjaté chvíle,“ nechala se slyšet autorka hry, která má u nás natřískáno a začala putovat i po republice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám