Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Média mu sice dávají nálepku muže, který jako jediný ctí pietu a neposkytuje rozhovory o zesnulé Ivetě Bartošové (†48), přesto byl ale Domenico Martucci (47) v médiích snad každý den. A zavolal i do Super.cz. „Vzkažte panu Josefu Rychtářovi (65), že se s ním poperu!“ vyzval nás.

Rychtář hraběti, bývalému partnerovi Bartošové, vyhrožoval a chtěl, aby k němu přijel, aby mu vyplácal jeho italská ústa. Hanlivě se vyjádřil i o jeho samozřejmě neexistujícím intimním styku s vlastní matkou.

„Vzkažte prosím panu Rychtářovi, že se s ním rád utkám. Nebojím se ho. Ale až po pohřbu. Totálně opilý mi volal a vyhrožoval pár hodin po smrti Ivety. Nechápu, jak může vdovec uvažovat tak, že se chce v rámci piety prát. Rozbiju mu bez problémů hubu, ale ne před domem Ivety Bartošové. Měl by ji ctít a respektovat taky Artura s pohřbem,“ řekl nám.

Martucci pak na Rychtáře podal trestní oznámení, nechal se u toho natočit televizí a ukázal i zprávy, které mu od vdovce chodily. Navíc zveřejnil i jeden z telefonátů. Nyní prý na několik týdnů opustil republiku, takže asi o něm nyní vážně nebude chvíli slyšet.

Reklama

Další články

Načítám