Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátor Libor Bouček (43) je od rozchodu s přítelkyní Markétou Haindlovou sám. Už půl roku nemá partnerku. A užívá si to. Období vlka samotáře zažívá prý po hodně dlouhé době. "Nemám partnerku už půl roku. Nikdy jsem nezažil tohle období, je to zajímavý. Jsem v pohodě. Každý den vstávám v pět, pak večer moderuju, tam by se málokdo plnohodnotně vešel. Jsem takhle spokojený," řekl Super.cz Bouček, který si nedávno pořídil nový luxusní byt na pražských Vinohradech. Už ho nebavilo strkat peníze do pronájmů, a tak si koupil vlastní byt.

"Je to vlastně taková reklama na mě. Jsem v klidu, jsem sám, jsem ve formě a mám parádní byt na Vinohradech," směje se Bouček, který odjakživa chodil s blondýnkami, a dvě byly dokonce jeho manželkami.

Sám ale s humorem sobě vlastním říká, že nyní partnerku k životu nepotřebuje. "Nikoho vlastně už nechci. Jsou teď super placený programy v televizi, tam se furt něco děje, je tam pořád něco novýho, takže mi doma nic neschází," dodal se smíchem moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám