Hlavní obsah
Článek

Finalistku druhé řady Česko Slovenské SuperStar Gabrielu Gunčíkovou (30) její prohra nemusí mrzet. Nejenže se jí nabídky jen hrnou, navíc vyhrála auto. Nedostane ho od zprostředkovatele soutěže, ale od Antonína Charouze.

Zpočátku to byla jen obyčejná sázka, která vypadala jako předem prohraná. Gabriela Gunčíková, jedna z deseti tisíc účastníků pěvecké soutěže Česko Slovenské SuperStar se ještě před rozběhnutím kolotoče celé soutěže vsadila s Antonínem Charouzem, že když se dostane do finále SuperStar, dostane k používání od Ford Charouz osobní automobil. Sázku s přehledem vyhrála.

„Tenkrát jsme se z hecu vsadili a já sázku teď vyhrála. Brala jsem to jako legraci. Moc jsem tomu nevěřila, protože jsem měla co dělat, abych zvládala celou soutěž. Dnes jsem samozřejmě moc ráda, že pan Charouz nezapomněl a děkuji mu za podporu,“ svěřila se Super.cz Gunčíková. Ta ale zatím svou novou Fiestu nemůže řídit. Není ji ani osmnáct a nemá samozřejmě ani řidičák.

„Sice ještě řidičák nemám, ale intenzivně na tom pracuji. Doufám, že v srpnu už budu řídit své auto sama. Chci s ní přijet klukům sama fandit na závody. Pan Charouz mi totiž slíbil, že se budu moci na závodní dráze sama svézt v závodním autě. Dokonce si budu moci vyzkoušet profesionální simulátor F1, který má závodní tým Charouz Racing System k dispozici,“ prozradila tajnou domluvu štěstím zářící Gunčíková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám