Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Tak tady zůstává opravdu rozum stát. Britská modelka Katie Price (35) si prý šest měsíců nevšimla, že je těhotná. U již čtyřnásobné maminky je to přinejmenším pozoruhodné.

Rozmnožování se Katie věnuje na plný úvazek a připomíná včelí královnu, která partnery využívá jen k oplodnění. Ne náhodou si své čtyři potomky pořídila se třemi různými muži. Když se svým třetím manželem Kieranem Haylerem trávila dovolenou v Karibiku, trpěla nevolnostmi. Po návratu do Británie se vydala k lékaři, který přišel se šokující zprávou.

Katie Price se dozvěděla, že očekává svého pátého potomka. Syna Jetta přitom na svět přivedla teprve loni v srpnu. Ani čtyři porody ovšem modelku nenaučily porozumět jejímu tělu. Šest měsíců ji tak trápily bolesti břicha, aniž by tušila, že v jejím těle roste nový život.

„Takhle brzy jsme to neplánovali, ale jsme moc rádi,“ tvrdí modelka, která se na svůj věk může pochlubit slušnou smečkou. Poprvé se maminkou stala ve 24 letech, kdy porodila syna Harveyho, jehož otcem je Dwight Yorke. Se zpěvákem Peterem Andrem má Juniora (8) a Princess Tiaamii (6).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám